fredag 7 maj 2010

Kaffe

Varför lagar man flera koppar kaffe en vad man ska ha?
Om det är så att man ska själv dricka kaffe, inte sätter man på 8 koppar för bryggning då?
Hur tänker man då?
Att man själv ska hinka i sig det eller att man kanske får oväntat besök?
Det är inte gott att dricka gammal kaffe och inte heller kall kaffe.
Så varför sätter man på allt för många koppar kaffe?
Om man köper 1 packet kaffe och slänger bort hälften tala om att kasta pengarna i sjön.
Hur gör ni andra? Brygger ni kaffe som ska tänka upp för eventuella gäster eller brygger ni
kaffe och dricker upp det ni har i kannan?

2 kommentarer:

Anonym sa...

passa på att skapa drinkar!

Islatte är en kall variant du kunnat använda överbryggningen till!
Skapa ett stånd och sälj till grannarna som fixar i trädgården!

// asam

Anonym sa...

Smart Åsa, men jag tror inte mina grannar är så sugna på mina kaffedrinkar, har inte riktigt kommit dom in på skinnet ännu, trots att vi bor så tätt.
Miss you!